onsdag 11. februar 2009

Grilldagene 2009: Tilbakemeldinger




Kjære kolleger!

Takk for signaturer, samtaler og alt annet under Grilldagene i helga. Veldig lærerikt og inspirerende. Arrangørene i Grafill Illustrasjon er fantastiske. Planlegger og tenker og bestiller og ordner og melder og ringer og lager og skriver og åpner og lukker og løfter og bærer og nikker og smiler helt gratis. Håper sekretariat, styre og medlemmer ser innsatsen. Tusen takk!

Hilsen Svein "Egil" Nyhus
som fjerner gipsen på fredag den 13.


Ref. Grilldagene.Tuuuusen takk for en fantastisk helg dere arrangerte!
Utrolig bra opplegg, det må du si til alle de andre på kontoret.
Kristine Vintervold

Takk for en kjempebra gjennomført Grillhelg!
MVH fra en fornøyd illustratør Heidi Asdahl

Ønsker å takke Grafill Illustrasjon for et fantastisk seminar nå i helga, dere gjorde en flott jobb! –Lærerikt og inspirerende :o)
Tina Soli

Takk for to flotte, innholdsrike dager med godt gjennomtenkt program. Stor applaus for arbeidet dere ha lagt ned i dette.
Hilsen Hilde Kramer

Hei, Randi.
Vil bare løfte på hatten og høflig uttrykke ektefølt begeistring for Grilldagene™ – en strålende idé med et morsomt navn. Er usikker på hvordan jeg burde kle meg under arrangementet – er grilldress et alternativ?
Bra, altså.
Hilsen Ragnar Aalbu

Hei Randi.
DU må formidle dette videre til de andre i gruppa– det var virkelig et supert arrangement og det bør dere få høre omatt og omatt og omattat!
Hilsen Ingerlise Kongsgaard :-D

3 kommentarer:

  1. Jeg var ikke der, men så mange bilder, fikk referater, hørte historier og skjønte at dette var veldig vellykka. Veldig.

    Egil "The brother" Nyhus

    SvarSlett
  2. På epost fra Ingerlise Kongsgaard:

    Hei Randi.
    DU må formidle dette videre til de andre i gruppa– det var virkelig et supert arrangement og det bør dere få høre omatt og omatt og omattat!
    Hilsen Ingerlise :-D

    SvarSlett
  3. Takk, takk og tusen takk for Grilldagene! Det var etterlengtet, riktig, viktig, morsomt og sosialt! Håper dette blir en tradisjon!!

    SvarSlett